Piektdiena, 5. decembris
Sabīne, Sarma, Klaudijs
weather-icon
+5° C, vējš 0.45 m/s, D-DR vēja virziens

Labu apetīti! Cepta cūkgaļa ar biezpienu

Foto: Brigita Skaistkalne

• 4 cūkgaļas kakla karbonādes šķēles,

• 200 gramu biezpiena,

• 1 ēdamkarote skābā krējuma,

• 1 ēdamkarote sviesta,

• sāls,

• malti pipari.

Katliņā samaisīju vijīgu biezpienu kopā ar skābo krējumu. Pannā savukārt izkausēju sviesta pikuci un tajā apcepu gaļas gabalus no abām pusēm līdz gatavībai. Pārkaisīju sāli un maltus piparus. Pēc tam gaļu izkārtoju katliņā virs biezpiena, pārlēju ar taukiem no pannas, uzkarsēju un uz nelielas uguns turpināju karsēt, līdz parādījās burbulis. Nu uzliku katliņam vāku un atstāju gaļu kopā ar biezpiena mērcīti mazliet ievilkties. Protams, jāizvāra arī jaunie kartupeļi.

  • Brigita Skaistkalne

Komentāri

Dzirkstele.lv aicina interneta lietotājus, rakstot komentārus, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro minētos noteikumus, komentārs var tikt izdzēsts vai autors var tikt bloķēts. Administrācijai ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem. Jūsu IP adrese tiek saglabāta.