Abonē e-avīzi "Dzirkstele"!
Abonēt

Reklāma

Labu apetīti! Cepta laša fileja

Foto: Brigita Skaistkalne

● svaiga laša fileja,

Saturs turpināsies pēc reklāmas.
Saturs turpināsies pēc reklāmas.

● sāls,

● pipari,

● sviests,

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

● citrons,

● lapu salāti.

Laša filejas gabalus bez ādas noskaloju zem remdena tekoša krāna ūdens un mazliet apsusināju. Liku tos traukā un bagātīgi apkaisīju ar sāli un pipariem. Uz pannas izkausēju sviestu, izkārtoju tur visus laša gabaliņus un cepu, līdz tie kļuva viegli brūni. Pēc tam tos apvērsu uz otru pusi un pacepu vēl kādu minūti. Tad uzliku pannai vāku, nogriezu uguni un ļāvu uz pannas sutināties. Lasis izcepās ļoti ātri. Uz plīts šo zivi nevajag atstāt pārāk ilgi, jo tad tā kļūst sausa. Var pasniegt kopā ar svaigiem lapu salātiem, uzspiežot citrona sulu.

  • Brigita Skaistkalne

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
Gulbenes novads - Dzirkstele.lv komanda.