Piektdiena, 5. decembris
Sabīne, Sarma, Klaudijs
weather-icon
+5° C, vējš 0.45 m/s, D-DR vēja virziens

Labu apetīti! Čijas sēklu pudiņš ar augļu biezeni

Foto: Brigita Skaistkalne

● 400 mililitru kokosriekstu piena,

● 5 ēdamkarotes čijas sēklu,

● 1 banāns,

● 1 mango,

● ogas – pēc izvēles,

● tumšā šokolāde.

Bļodā iebēru čijas sēklas un pārlēju ar kokosriekstu pienu (to iespējams aizstāt, piemēram, ar liesāko auzu dzērienu). Labi samaisīju, izliku trauciņos un ievietoju ledusskapī.

Mango un banānu nomizoju, mīkstumu sagriezu mazākos gabaliņos un sablendēju kopā ar nelielu daudzumu kokosriekstu piena.

Sastingušajam pudiņam pārlēju augļu biezeni, virsū uzbēru lielogu mellenes un visu vēl pārlaistīju ar šokolādes mērci. Šim nolūkam varam izkausēt tumšo šokolādi.

  • Brigita Skaistkalne

Komentāri

Dzirkstele.lv aicina interneta lietotājus, rakstot komentārus, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro minētos noteikumus, komentārs var tikt izdzēsts vai autors var tikt bloķēts. Administrācijai ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem. Jūsu IP adrese tiek saglabāta.