Pirmdiena, 8. decembris
Gunārs, Vladimirs, Gunis
weather-icon
+1° C, vējš 0.45 m/s, Z vēja virziens

Labu apetīti! Cūkgaļas ribiņas pikantā ananasu mērcē

Foto: Brigita Skaistkalne

• 800 gramu cūkgaļas ribiņu,

• 6 konservētu ananasu riņķīši,

• olīveļļa,

• 5 ēdamkarotes sojas mērces,

• 3 ēdamkarotes kečupa,

• 100 mililitru baltvīna,

• 300 mililitru konservēto ananasu sīrupa,

• 3 ēdamkarotes “Teriyaki” mērces.

Cūkgaļas gabalu sagriezu pa vienai ribiņai, cenšoties atstāt gaļu kauliņam abās pusēs. Konservēto ananasu riņķīšus pārgriezu uz pusēm. Pannā sakarsētā eļļā ribiņas apgrozot apcepu, tad pārliku katlā. Pievienoju visas pārējās sastāvdaļas, uzvārīju un lēni vārīju vismaz stundu, līdz mērce bija novārījusies apjomā un kļuvusi sīrupaina.

  • Brigita Skaistkalne

Komentāri

Dzirkstele.lv aicina interneta lietotājus, rakstot komentārus, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro minētos noteikumus, komentārs var tikt izdzēsts vai autors var tikt bloķēts. Administrācijai ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem. Jūsu IP adrese tiek saglabāta.