Piektdiena, 5. decembris
Sabīne, Sarma, Klaudijs
weather-icon
+5° C, vējš 1.72 m/s, DA vēja virziens

Labu apetīti! Cūkgaļas un liellopa maltās gaļas šniceles

Foto: Brigita Skaistkalne

• Maltā gaļa pēc izvēles,

• milti,

• olas,

• sāls,

• pipari,

• augu eļļa.

Malto gaļu labi samīcīju kopā tikai ar garšvielām, klāt neliku ne olu, ne izmērcētu maizīti. Masu sadalīju vienādās daļās, katru pēc iespējas plānāk saplacinot, lai veidojas šniceles. Tās apviļāju vispirms miltos, tad – sakultās olās un liku cepties pannā ar uzkarsētu augu eļļu no abām pusēm līdz zeltainumam. Cepšanas beigās uzliku pannai vāku un tās vēl mazliet pasautēju līdz gatavībai. Vienkārši un garšīgi ar ceptiem kartupeļiem un dārzeņu salātiem.

Komentāri

Dzirkstele.lv aicina interneta lietotājus, rakstot komentārus, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro minētos noteikumus, komentārs var tikt izdzēsts vai autors var tikt bloķēts. Administrācijai ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem. Jūsu IP adrese tiek saglabāta.