
• 700 gramu svaigu kāpostu,
• 50 gramu mannas,
• 2 olas,
• dilles,
• 2 ēdamkarotes augu eļļas,
• sāls,
• malti melnie pipari.
Divus mazus kāpostiņus noskaloju zem tekoša ūdens un sasmalcināju, cenšoties sagriezt pēc iespējas smalkāk. Tad liku lielajā bļodā, piekaisīju sāli un ar rokām rūpīgi, nedaudz saspiežot, samaisīju, lai sāk izdalīties sula un kāposti kļūtu mīkstāki. Atsevišķi ar dakšiņu sakūlu olas un iemaisīju kāpostos. Piekaisīju mannu un atkal visu labi samaisīju. Sasmalcināju dilles, arī tās un maltus piparus piejaucu klāt. Kāpostu masu atstāju mierā minūtes 15, lai manna nedaudz uzbriest. Pēc tam pannā uzkarsēju augu eļļu un liku tajā no masas izveidotas nelielas kotletes. Cepu tās no abām pusēm līdz zeltainai garoziņai. Gatavās kotletes vēl varam izlikt uz papīra dvieļa, lai tur uzsūktos liekās taukvielas.