
• 600 gramu cūkgaļas,
• 500 gramu ķirbja mīkstuma,
• 500 gramu kartupeļu,
• 1 liels sīpols,
• 2 ķiploka daiviņas,
• 4 – 5 ēdamkarotes eļļas,
• 1 tējkarote maltas saldās paprikas,
• ½ tējkarotes maltu kaltētu ķiploku,
• ½ tējkarotes malta kumīna,
• drupināti pipari,
• sāls,
• pētersīļu vai koriandra zaļumi.
Cūkgaļu sagriezu šķēlītēs, pēc tam – mazākos gabaliņos. Apkaisīju to ar sāli un pipariem, pannā uzkarsēju augu eļļu un liku tajā cepties gaļu vispirms no vienas puses, tad – otras, līdz tā kļuva zeltaini brūna. Sīpolu nomizoju un sagriezu salmiņos, ķiplokus sasmalcināju. Ķirbja mīkstumu un nomizotus kartupeļus sagriezu garenos gabaliņos.
Kad gaļa bija apcepusies, to noņēmu no pannas un tajās pašās taukvielās liku cepties kartupeļus un ķirbjus. Pēc dažām minūtēm apgrozīju un cepu no otras puses. Tā, ik pa laikam apgrozot, cepu tos minūtes 12. Pēc tam pieliku sīpolus un ķiplokus, piemaisīju garšvielas, uzliku pannai vāku un uz nelielas uguns turpināju karsēt, līdz kartupeļi kļuva mīksti. Nu dārzeņiem pieliku apcepto gaļu un karsēju vēl vismaz minūtes piecas visu kopā. Gatavo ēdienu pārkaisīju ar sasmalcinātiem zaļumiem.