
• 150 gramu svaigu kāpostu,
• 400 gramu ķirbja mīkstuma,
• 1 liels skābs ābols,
• 1 saldais pipars,
• 1 sarkanais sīpols,
• 2 – 3 ēdamkarotes skābā krējuma,
• sāls.
Gabalu svaigā kāposta sagriezu smalkos salmiņos un bļodā samaisīju ar šķipsnu sāls, ar rokām vēl labi saspaidot. Sīpolu nomizoju un sagriezu salmiņos, tāpat – arī no sēkliņām iztīrītu sarkano saldo piparu. Ķirbja mīkstumu sarīvēju skaidiņās – te būtu noderējusi korejiešu burkānu rīve. Tirgū iegādāto veco labo ‘Antonovkas’ šķirnes skābo ābolu nomizoju un arī sarīvēju skaidiņās. Visus sagatavotos dārzeņus samaisīju ar liesu skābo krējumu.