Piektdiena, 5. decembris
Sabīne, Sarma, Klaudijs
weather-icon
+5° C, vējš 1.74 m/s, DA vēja virziens

Labu apetīti! Ķirbju, svaigu kāpostu, paprikas un ābolu salāti

Foto: Brigita Skaistkalne

• 150 gramu svaigu kāpostu,

• 400 gramu ķirbja mīkstuma,

• 1 liels skābs ābols,

• 1 saldais pipars,

• 1 sarkanais sīpols,

• 2 – 3 ēdamkarotes skābā krējuma,

• sāls.

Gabalu svaigā kāposta sagriezu smalkos salmiņos un bļodā samaisīju ar šķipsnu sāls, ar rokām vēl labi saspaidot. Sīpolu nomizoju un sagriezu salmiņos, tāpat – arī no sēkliņām iztīrītu sarkano saldo piparu. Ķirbja mīkstumu sarīvēju skaidiņās – te būtu noderējusi korejiešu burkānu rīve. Tirgū iegādāto veco labo ‘Antonovkas’ šķirnes skābo ābolu nomizoju un arī sarīvēju skaidiņās. Visus sagatavotos dārzeņus samaisīju ar liesu skābo krējumu.

Komentāri

Dzirkstele.lv aicina interneta lietotājus, rakstot komentārus, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro minētos noteikumus, komentārs var tikt izdzēsts vai autors var tikt bloķēts. Administrācijai ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem. Jūsu IP adrese tiek saglabāta.