Piektdiena, 5. decembris
Sabīne, Sarma, Klaudijs
weather-icon
+4° C, vējš 1.81 m/s, DA vēja virziens

Labu apetīti! Kuskusa, turku zirņu un citu dārzeņu salāti

Foto: Brigita Skaistkalne

• 200 gramu pērļu kuskusa,

• 400 gramu konservētu turku zirņu,

• 1 garais gurķis,

• 250 gramu ķirštomātiņu,

• 100 gramu redīsu,

• 100 gramu salami desas,

• bazilika saišķītis,

• 100 gramu olīvu,

• 60 mililitru olīveļļas,

• sāls,

• pipari,

• 1 ēdamkarote citrona sulas,

• 2 ķiploka daiviņas,

• timiāns.

Kuskusu pagatavoju pēc norādījumiem uz iepakojuma. Turku zirņus noskaloju un sajaucu ar gatavo kuskusu. Sakūlu olīveļļu ar citrona sulu, sasmalcinātiem ķiplokiem, timiānu, sāli un pipariem, pagatavoto mērci pārlēju kuskusam un samaisīju. Salātiem pievienoju arī sagrieztus redīsus, tomātiņus un gurķi, kā arī olīvas (šoreiz zaļās), salami un zaļumus.

  • Brigita Skaistkalne

Komentāri

Dzirkstele.lv aicina interneta lietotājus, rakstot komentārus, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro minētos noteikumus, komentārs var tikt izdzēsts vai autors var tikt bloķēts. Administrācijai ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem. Jūsu IP adrese tiek saglabāta.