
• 1 lavaša loksne,
• tomātu mērce,
• kausētais siers šķēlēs,
• pusžāvētā vai vārītā desa,
• siers rīvēšanai.
Taisnstūrveida lavaša plāksni vispirms pārsmērēju ar tomātu mērci, taču derēs arī kečups vai tomātu pasta. Te vēl varam uzkaisīt kādu kaltēto garšvielu maisījumu. Tad pārsedzu ar kausētā siera šķēlēm, pirms tam tās atbrīvojot no iesaiņojuma. Nu kārta plānām desas ripiņām. Arī šeit brīva izvēle – gan pusžāvēto, gan vārīto desu, gan arī plānas kūpināta bekona šķēlītes te varam izmantot. Pēc tam visu kopā, sākot no vienas malas, satinu stingrā ruletē. To savukārt sagriezu šķēlēs. Tās izkārtoju pannā ar nelielu augu eļļas daudzumu, pa virsu ruletītēm vēl uzkaisīju rīvētu sieru, uzliku pannai vāku un cepu, līdz siers sāka kust. Labi garšoja gan siltas, gan arī jau atdzisušas.