Pirmdiena, 8. decembris
Gunārs, Vladimirs, Gunis
weather-icon
+1° C, vējš 0.45 m/s, Z vēja virziens

Labu apetīti! Marinētas mocarellas bumbiņas

Foto: Brigita Skaistkalne

• 2 iepakojumi svaigā siera “Mozzarella” mazo bumbiņu,

• 1/3 glāzes olīveļļas,

• 1 tējkarote sakapātu kaltētu tomātu eļļā,

• 1 tējkarote sasmalcinātu pētersīļu,

• ¼ tējkarotes čili pārslu,

• 1 tējkarote sakapāta bazilika,

• 1 tējkarote sakapātu lociņu,

• ¼ tējkarotes ķiploku pulvera,

• sāls.

Mazajām svaigā siera bumbiņām notecināju šķidrumu. Marinādei sasmalcināju sīpolu lociņus, pētersīļu zaļumus, kaltētos tomātus un samaisīju ar pārējām paredzētajām sastāvdaļām. Baziliku šoreiz izmantoju kaltēto, bet sāli piekaisīju pēc garšas. Siera bumbiņas iemaisīju pagatavotajā marinādē, trauku aizvākoju un ievietoju ledusskapī vismaz uz pusstundu. Lai siers labāk iemarinētos, to vēsumā varam atstāt ilgāku laiku.

  • Brigita Skaistkalne

Komentāri

Dzirkstele.lv aicina interneta lietotājus, rakstot komentārus, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro minētos noteikumus, komentārs var tikt izdzēsts vai autors var tikt bloķēts. Administrācijai ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem. Jūsu IP adrese tiek saglabāta.