Piektdiena, 5. decembris
Sabīne, Sarma, Klaudijs
weather-icon
+5° C, vējš 1.72 m/s, DA vēja virziens

Labu apetīti! Ogu deserts ar čijas sēklām

Foto: Brigita Skaistkalne

• 300 mililitru jogurta,

• 2 ēdamkarotes čijas sēklu,

• 300 gramu ogu,

• 1 ēdamkarote medus.

Pusei paredzētā jogurta piemaisīju šķidru medu un čijas sēkliņas. Atstāju vismaz 15 minūtes, lai tās uzbriest. Otru daļu jogurta saputoju kopā ar rudens avenēm un lielogu mellenēm. Pēc tam stikla glāzēs kārtām izlīdzināju gan viena, gan otra veida jogurta masu ar dažādajām piedevām. Greznoju ar ogām un piparmētru lapiņām.

Komentāri

Dzirkstele.lv aicina interneta lietotājus, rakstot komentārus, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro minētos noteikumus, komentārs var tikt izdzēsts vai autors var tikt bloķēts. Administrācijai ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem. Jūsu IP adrese tiek saglabāta.