
• 250 gramu olu vafeļu,
• 200 mililitru saldā krējuma,
• 100 gramu krēmsiera,
• pūdercukurs,
• vaniļas cukurs,
• saldā krējuma biezinātājs,
• 200 gramu melleņu,
• zemenes.
Saputoju saldo krējumu kopā ar pūdercukuru un vaniļas cukuru pēc garšas, īpaši nepārsaldinot, jo vafeles arī ir saldas. Pakāpeniski pieputoju klāt arī klasisko krēmsieru, kā arī, lai krēms būtu stingrāks, saldā krējuma biezinātāju. Noskaloju un apsusināju lielogu mellenes un svaigas zemenes. Nu varēju veidot kūku. Uz cepampapīra vispirms klāju pirmo četrdaļīgo vafeli un pārsmērēju ar krēmu. Tam pāri izkārtoju mellenes, pārsedzu ar otru vafeli, ko savukārt atkal pārsmērēju ar balto masu un pārbārstīju ar mellenēm, kam pa vidu izkārtoju arī zemeņu šķēlītes. Beigās uzklāju trešo vafeli un pārsmērēju ar atlikušo krēmu. Kūkas virsu izrotāju ar mellenēm un zemenēm un ievietoju ledusskapī.
- Brigita Skaistkalne