Svētdiena, 7. decembris
Antonija, Anta, Dzirkstīte
weather-icon
+1° C, vējš 0.45 m/s, Z vēja virziens

Labu apetīti! Omlete ar ceptu biezpienu, spinātiem un sieru

Foto: Brigita Skaistkalne

● 3 ēdamkarotes graudaina biezpiena,

● augu eļļa,

● 1 sauja spinātu,

● 2 olas,

● sāls,

● gabaliņš siera.

Panniņu uzkarsēju un ietaukoju ar augu eļļu. Iekaisīju graudainu biezpienu un maisot cepu, līdz izdalījās sūkalas. Tad pievienoju spinātu lapiņas un pagaidīju, līdz tās saplaka. Bļodiņā sakūlu olas ar šķipsniņu sāls un pārlēju pannā. Uzkaisīju sarīvētu sieru, uzliku pannai vāku un karsēju, līdz olas sarecēja un bija gatavas. Tad omleti pārkaisīju ar sasmalcinātiem sīpolu lociņiem.

Komentāri

Dzirkstele.lv aicina interneta lietotājus, rakstot komentārus, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro minētos noteikumus, komentārs var tikt izdzēsts vai autors var tikt bloķēts. Administrācijai ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem. Jūsu IP adrese tiek saglabāta.