Abonē e-avīzi "Dzirkstele"!
Abonēt

Reklāma

Labu apetīti! Siltie bekona, turku zirņu un tomātu salāti

Foto: Brigita Skaistkalne

● 100 gramu bekona,

Saturs turpināsies pēc reklāmas.
Saturs turpināsies pēc reklāmas.

● 2 – 3 tomāti,

● 1 kārbiņa konservētu turku zirņu,

● sāls,

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

● sīpolu lociņi.

Vairākas bekona – kūpinātas cūkgaļas krūtiņas – šķēlītes, kā arī tomātus sagriezu vidēja lieluma gabalos. Sīpolu lociņus sasmalcināju. Turku zirņiem notecināju šķidrumu.

Pannā, nepievienojot citas taukvielas, uz vidējas uguns apcepu bekonu, tad to izliku uz šķīvja. Tajā pašā pannā tauciņos, kas izdalījās, cepoties gaļai, vairākas minūtes apcepu arī turku zirņus. Pēc tam samaisīju tomātus kopā ar apcepto cūkgaļu un turku zirņiem. Pēc garšas vēl varam piemest mazliet sāls. Pagatavotos siltos salātus pārkaisīju ar sīpolu lociņiem.

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
Gulbenes novads - Dzirkstele.lv komanda.