Pirmdiena, 8. decembris
Gunārs, Vladimirs, Gunis
weather-icon
+1° C, vējš 0.45 m/s, Z vēja virziens

Labu apetīti! Šokolādes pasha

Foto: Brigita Skaistkalne

• 500 gramu biezpiena,

• 50 gramu tumšās šokolādes,

• 50 gramu pūdercukura,

• 50 gramu sviesta,

• ½ glāzes skābā krējuma.

Biezpienu saberzu ar restotas kartupeļu stampiņas palīdzību. Tumšo šokolādi izkausēju ūdens peldē, samaisīju ar pūdercukuru un izkausētu sviestu. Piejaucu skābo krējumu un visu kārtīgi samaisīju kopā ar biezpienu. Viendabīgo masu pārliku ar mitru marli izklātā caurdurī, to ievietoju bļodā, kur notecēt šķidrumam, uzliku slogu un visu iecēlu ledusskapī. Otrā dienā jau varēju raudzīties, kā pasha izdevusies. Svētkos to vēl varam greznot ar kausētu šokolādi, kā arī ar šokolādes oliņām vai citām figūriņām.

  • Brigita Skaistkalne

Komentāri

Dzirkstele.lv aicina interneta lietotājus, rakstot komentārus, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro minētos noteikumus, komentārs var tikt izdzēsts vai autors var tikt bloķēts. Administrācijai ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem. Jūsu IP adrese tiek saglabāta.