Abonē e-avīzi "Dzirkstele"!
Abonēt

Reklāma

Labu apetīti! Spinātu salāti ar riekstiem

Foto: Brigita Skaistkalne

• 100 gramu spinātu lapiņu,

Saturs turpināsies pēc reklāmas.
Saturs turpināsies pēc reklāmas.

• ½ sarkanā saldā pipara,

• 1 liels ābols,

• 1 bumbieris,

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

• 1 avokado,

• sauja pekanriekstu vai citu riekstu,

• sauja dzērveņu,

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

• 4 ēdamkarotes olīveļļas,

• puscitrona sula,

• 1 ēdamkarote medus,

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

• sāls,

• pipari.

Nomizoju avokado un sagriezu šķēlītēs. Arī ābolu un bumbieri (varam izvēlēties – mizotus vai nemizotus) sagriezu šķēlītēs, bet no sēkliņām iztīrītu saldo piparu – sīkās strēmelītēs. Visu bļodā sajaucu ar pārlasītām, noskalotām un apsusinātām spinātu lapiņām. Pārbēru riekstus – šoreiz pekanriekstu vietā izmantoju sālītos riekstiņus – un noskalotas un apsusinātas purva dzērvenes. Labi sajaucu kopā eļļu ar citrona sulu, medu, sāli un pipariem un šo mērcīti pārlaistīju salātiem.

  • Brigita Skaistkalne

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
Gulbenes novads - Dzirkstele.lv komanda.