Piektdiena, 5. decembris
Sabīne, Sarma, Klaudijs
weather-icon
+5° C, vējš 1.82 m/s, DA vēja virziens

Labu apetīti! Svaigu jauno kāpostu un redīsu salāti

Foto: Brigita Skaistkalne

• 350 gramu redīsu,

• 70 gramu svaigu kāpostu,

• 20 gramu sīpolu lociņu,

• 15 gramu diļļu,

• 15 gramu koriandra zaļumu jeb kinzas,

• sāls,

• 2 ēdamkarotes olīveļļas,

• 2 edamkarotes ābolu etiķa.

Lociņus, dilles un kinzu noskaloju, apsusināju un sasmalcināju. Pusi mazas jaunā kāposta galviņas sagriezu strēmelītēs, uzkaisīju sāli un ar rokām saspaidīju. Nomazgātiem redīsiem nogriezu “astītes” un tos uz rupjās rīves sarīvēju skaidiņās. Pierīvēju arī gabaliņu svaiga gurķa. Visu sajaucu, pielēju eļļu un ābolu etiķi un vēlreiz visu labi samaisīju.

  • Brigita Skaistkalne

Komentāri

Dzirkstele.lv aicina interneta lietotājus, rakstot komentārus, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro minētos noteikumus, komentārs var tikt izdzēsts vai autors var tikt bloķēts. Administrācijai ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem. Jūsu IP adrese tiek saglabāta.