
• 300 gramu tomātu,
• 200 gramu cūkgaļas šķiņķa,
• 1 kārbiņa konservētu zaļo zirnīšu,
• 150 gramu siera,
• sāls,
• malti melnie pipari,
• majonēze.
Svaigus dažādu krāsu tomātus un vārītu liesu cūkgaļas lāpstiņu sagriezu nelielos kubiņos. Sieru sarīvēju uz rupjās rīves. Atkarībā no tā, kādu gaļu vai sieru tiem izmantosim, iegūsim niansētāku garšu. Arī ar kūpinātu vistas šķiņķīti vai girosu šie salāti būs pikanti, sātīgi un gardi. Konservētajiem zirnīšiem notecināju šķidrumu. Visas salātiem paredzētās sastāvdaļas samaisīju kopā ar garšvielām un majonēzi, piespiežot arī ķiploka daiviņu un piejaucot sasmalcinātus diļļu zaļumus.