
• 3 mazās tortiljas,
• neliela vārīta vai cepta cāļa fileja vai cita daļa,
• 3 plānas siera šķēles,
• 1 neliels svaigais gurķis,
• 3 ķiršu tomātiņi,
• ½ avokado,
• 3 ēdamkarotes skābā krējuma,
• sāls,
• pipari,
• zaļumi.
Tortiljas plāksnes nedaudz apcepu pannā. Sagriezu strēmelītēs kūpinātu vistas girosu, svaigo gurķi un nomizotu avokado. Katru tortilju pārklāju ar lielu, plānu siera šķēli un vidū pārlocīju. Tad izkārtoju pildījumu – sagriezto vistas gaļu, gurķa un avokado šķēlītes. Mazos ķiršu tomātiņus pārgriezu uz pusēm un arī pievienoju pildījumam. Virsū liku pa karotei skābā krējuma, uzkaisīju sāli, piparus pēc garšas un sasmalcinātus sīpolu lociņus. Varam izmantot arī kādu citu iecienītu mērcīti vai bezpiedevu jogurtu, bet zaļumiem – dilles vai pētersīļus.
- Brigita Skaistkalne
Reklāma