Abonē e-avīzi "Dzirkstele"!
Abonēt

Reklāma

Labu apetīti! Tako ar vistu

Foto: Brigita Skaistkalne

• 3 mazās tortiljas,

Saturs turpināsies pēc reklāmas.
Saturs turpināsies pēc reklāmas.

• neliela vārīta vai cepta cāļa fileja vai cita daļa,

• 3 plānas siera šķēles,

• 1 neliels svaigais gurķis,

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

• 3 ķiršu tomātiņi,

• ½ avokado,

• 3 ēdamkarotes skābā krējuma,

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

• sāls,

• pipari,

• zaļumi.

Tortiljas plāksnes nedaudz apcepu pannā. Sagriezu strēmelītēs kūpinātu vistas girosu, svaigo gurķi un nomizotu avokado. Katru tortilju pārklāju ar lielu, plānu siera šķēli un vidū pārlocīju. Tad izkārtoju pildījumu – sagriezto vistas gaļu, gurķa un avokado šķēlītes. Mazos ķiršu tomātiņus pārgriezu uz pusēm un arī pievienoju pildījumam. Virsū liku pa karotei skābā krējuma, uzkaisīju sāli, piparus pēc garšas un sasmalcinātus sīpolu lociņus. Varam izmantot arī kādu citu iecienītu mērcīti vai bezpiedevu jogurtu, bet zaļumiem – dilles vai pētersīļus.

  • Brigita Skaistkalne

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
Gulbenes novads - Dzirkstele.lv komanda.