
• 400 gramu tītara filejas,
• 2 burkāni,
• 400 gramu ķirbja,
• 1 sarkanā paprika,
• 1 sīpols,
• 3 ķiploka daiviņas,
• 1 glāze vistas buljona,
• 1 ēdamkarote saldās čili mērces,
• olīveļļa,
• sāls,
• pipari,
• čili pārslas,
• pētersīļu zaļumi,
• zilais siers.
Nomizotu sīpolu un ķiplokus sasmalcināju. Ķirbja gabalu nomizoju un sagriezu nelielos gabaliņos. Saldo piparu iztīrīju no sēkliņām, burkānus nomizoju, pēc tam sagriezu mazos kubiņos. Arī tītara fileju sagriezu nelielos gabalos. Dziļajā pannā sakarsētā eļļā tos strauji apcepu, tad gaļai pievienoju visus sagrieztos dārzeņus. Apmaisot cepu dažas minūtes, piekaisīju sāli, maltus piparus un čili pārslas. Pielēju arī no šķidrā koncentrāta pagatavotu vistas buljonu un saldo čili mērci. Visu kopā lēni vārīju, līdz dārzeņi kļuva mīksti. Gatavo ēdienu pārkaisīju ar sasmalcinātām pētersīļu lapiņām un sadrupinātu zilo sieru.