Abonē e-avīzi "Dzirkstele"!
Abonēt

Reklāma

Labu apetīti! Tortiljas pica ar šķiņķi un sieru

Foto: Brigita Skaistkalne

● 2 tortiljas ripas,

Saturs turpināsies pēc reklāmas.
Saturs turpināsies pēc reklāmas.

● 50 gramu šķiņķa,

● 50 gramu desas,

● 100 gramu kečupa,

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

● 1 tējkarote Provansas garšvielu,

● 100 gramu tomātu,

● 150 gramu siera,

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

● 40 gramu olīvu.

Sieru sarīvēju uz vidēji rupjas rīves. Tomātus nomazgāju, apsusināju un sagriezu plānās ripiņās, bet kūpinātu šķiņķi un desu – strēmelītēs. Mērcei samaisīju kečupu kopā ar Provansas sauso garšvielu maisījumu. Protams, garšvielas arī noderēs. Nelielā diametra, lai uz plāts varētu satilpināt divas, kviešu tortiljas ripas pārsmērēju ar tomātu mērci un pāri izlīdzināju pildījumu: šķiņķi, desu, tomātus, olīvas, šoreiz – zaļās, un sieru. Cepu uz plāts, kas izklāta ar cepamo papīru, līdz 180–200 grādiem uzkarsētā cepeškrāsnī 15–20 minūtes. Gatavas tās pārkaisīju ar sasmalcinātiem pētersīļu zaļumiem.

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
Gulbenes novads - Dzirkstele.lv komanda.