Piektdiena, 5. decembris
Sabīne, Sarma, Klaudijs
weather-icon
+5° C, vējš 1.82 m/s, DA vēja virziens

Labu apetīti! Vārītu biešu un kukurūzas salāti

Foto: Brigita Skaistkalne

● 300 gramu biešu,

● 1 mazā kārbiņa konservētas kukurūzas,

● 1 sarkanais sīpols,

● pētersīļu zaļumi,

● 2 ēdamkarotes olīveļļas,

● 2 tējkarotes citrona sulas.

LAI IETAUPĪTU LAIKU, parasti bietes iegādājos jau izvārītas. Ja izmantojam svaigās, tās, ietītas folijā, ieteikts stundu cept līdz 180 grādiem uzkarsētā cepeškrāsnī. Vārītās bietes atlika tikai nomizot un sagriezt kubiņos. Tās liku bļodā, pievienoju notecinātu konservēto kukurūzu, nomizotus un salmiņos sagrieztus sarkanos sīpolus un sasmalcinātus pētersīļu zaļumus. Bļodas saturu apmaisīju un piejaucu olīveļļu un citrona sulu. Ātri, gardi un veselīgi salāti.

  • Brigita Skaistkalne

Komentāri

Dzirkstele.lv aicina interneta lietotājus, rakstot komentārus, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro minētos noteikumus, komentārs var tikt izdzēsts vai autors var tikt bloķēts. Administrācijai ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem. Jūsu IP adrese tiek saglabāta.