● 300 gramu biešu,
● 1 mazā kārbiņa konservētas kukurūzas,
● 1 sarkanais sīpols,
● pētersīļu zaļumi,
● 2 ēdamkarotes olīveļļas,
● 2 tējkarotes citrona sulas.
LAI IETAUPĪTU LAIKU, parasti bietes iegādājos jau izvārītas. Ja izmantojam svaigās, tās, ietītas folijā, ieteikts stundu cept līdz 180 grādiem uzkarsētā cepeškrāsnī. Vārītās bietes atlika tikai nomizot un sagriezt kubiņos. Tās liku bļodā, pievienoju notecinātu konservēto kukurūzu, nomizotus un salmiņos sagrieztus sarkanos sīpolus un sasmalcinātus pētersīļu zaļumus. Bļodas saturu apmaisīju un piejaucu olīveļļu un citrona sulu. Ātri, gardi un veselīgi salāti.
- Brigita Skaistkalne
Reklāma