Abonē e-avīzi "Dzirkstele"!
Abonēt

Reklāma

Labu apetīti! Vārītu biešu un kukurūzas salāti

Foto: Brigita Skaistkalne

● 300 gramu biešu,

Saturs turpināsies pēc reklāmas.
Saturs turpināsies pēc reklāmas.

● 1 mazā kārbiņa konservētas kukurūzas,

● 1 sarkanais sīpols,

● pētersīļu zaļumi,

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

● 2 ēdamkarotes olīveļļas,

● 2 tējkarotes citrona sulas.

LAI IETAUPĪTU LAIKU, parasti bietes iegādājos jau izvārītas. Ja izmantojam svaigās, tās, ietītas folijā, ieteikts stundu cept līdz 180 grādiem uzkarsētā cepeškrāsnī. Vārītās bietes atlika tikai nomizot un sagriezt kubiņos. Tās liku bļodā, pievienoju notecinātu konservēto kukurūzu, nomizotus un salmiņos sagrieztus sarkanos sīpolus un sasmalcinātus pētersīļu zaļumus. Bļodas saturu apmaisīju un piejaucu olīveļļu un citrona sulu. Ātri, gardi un veselīgi salāti.

  • Brigita Skaistkalne

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
Gulbenes novads - Dzirkstele.lv komanda.