
• Krēmsiers,
• auzu pārslas,
• sviests,
• cukurs,
• vīnogas,
• dzērvenes,
• medus.
Pannā izkausēju krietnu pikucīti sviesta, uzbēru auzu pārslas – apmēram 100 gramu – un uz lēnas uguns maisot apbrūnināju, tad pakāpeniski pievienoju arī pāris ēdamkarotes cukura un karsēju, līdz tas karamelizējās. (Šoreiz lietoju aromātisko farīna cukuru, ko labi varam izmantot dažādos saldēdienos un televīzijas raidījumā slavēja pat šefpavārs.) Pārslas noņēmu no uguns un atdzesēju, laiku pa laikam apmaisot. Krēmsieram cukuru vairs nepievienoju, jo kārtojumam sagatavoju arī medotas ogas. Nelielas vīnogas – diemžēl tumšās bija ar kauliņiem – un purva dzērvenes nomazgāju, apsusināju un samaisīju ar pāris ēdamkarotēm medus, tad uzkarsēju un pēc tam atdzesēju. Nu varēju stikla glāzēs iekaisīt karamelizētās auzu pārslas, virsū izlikt medotās ogas un pēc tam kārtu krēmsiera, tad – atkal pārslas un ogas.