Pirmdiena, 8. decembris
Gunārs, Vladimirs, Gunis
weather-icon
+1° C, vējš 0.45 m/s, Z vēja virziens

Labu apetīti! "Vraps" ar cāļa gaļu un redīsiem

Foto: Brigita Skaistkalne

• 3 mazās tortiljas,

• 200 gramu ceptas vai vārītas vistas gaļas,

• vairāki redīsi,

• 3 salātlapas,

• 150 gramu krēmsiera,

• 3 ēdamkarotes pesto,

• 3 tējkarotes citrona sulas.

No kukurūzas un kvinojas miltiem ceptās plānās apaļās maizes plāksnes jeb tortiljas uzsildīju pannā uz plīts. Ieteicams gan to darīt vai nu mikroviļņu krāsnī, vai cepeškrāsnī pēc norādījumiem uz iepakojuma. Pildījumam krēmsieru, kas bija papildināts ar zaļumiem un ķiplokiem, samaisīju ar bazilika pesto pēc garšas. Redīsus nomazgāju un sagriezu ripiņās. Te izmantoju arī jogurta un kečupa marinādē ceptās cāļa krūtiņas filejas gabaliņus – gaļu saplucināju un apslacīju ar citrona sulu. Uz tortiljas plāksnes vispirms uzklāju krēmsieru ar pesto, tad izkārtoju redīsus, virs tiem – cāļa gaļu, ko savukārt pārsedzu ar salātlapu. Visu satinu ciešā rullītī, ielokot apakšu un sānus, lai pildījums turētos iekšpusē.

  • Brigita Skaistkalne

Komentāri

Dzirkstele.lv aicina interneta lietotājus, rakstot komentārus, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro minētos noteikumus, komentārs var tikt izdzēsts vai autors var tikt bloķēts. Administrācijai ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem. Jūsu IP adrese tiek saglabāta.