Abonē e-avīzi "Dzirkstele"!
Abonēt

Reklāma

Labu apetīti! Zaļie salāti ar dzērvenēm un mandelēm

Foto: Brigita Skaistkalne

● 200 gramu spinātu,

Saturs turpināsies pēc reklāmas.
Saturs turpināsies pēc reklāmas.

● 100 gramu rukolas,

● 1 avokado,

● 70 gramu žāvētu dzērveņu,

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

● 100 gramu mandeļu.

MĒRCEI:

● 70 mililitru olīveļļas,

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

● 30 mililitru balzametiķa,

● 20 gramu medus,

● sāls,

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

● pipari.

Vispirms samaisīju mērcītei paredzētās sastāvdaļas. Tad bļodā izliku pārlasītas, noskalotas un apsusinātas rukolas un spinātu lapiņas. Pārkaisīju ar žāvētām dzērvenēm un mandelēm. Avokado nomazgāju, pārgriezu, nomizoju un sagriezu gabaliņos. Arī tos pievienoju salātiem un visu sajaucu ar pagatavoto mērcīti.

  • Brigita Skaistkalne

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
Gulbenes novads - Dzirkstele.lv komanda.