Pirmdiena, 8. decembris
Gunārs, Vladimirs, Gunis
weather-icon
+1° C, vējš 0.45 m/s, Z vēja virziens

Labu apetīti! Zemeņu un banānu deserts

Foto: Brigita Skaistkalne

• 200 gramu zemeņu,

• 2 banāni,

• 150 gramu saldā krējuma,

• ogas vai rieksti.

Zemenes un banānus nomazgāju un apsusināju. Ogas un nomizotus banānus sagriezu, blendera krūzē sasmalcināju un iecilājot pievienoju atsevišķi saputotu saldo krējumu. Masu pārliku stikla trauciņos un rotāju ar putukrējuma piciņu un mellenēm. Pārkaisīšanai labi piestāvēs arī sadrupināti rieksti.

  • Brigita Skaistkalne

Komentāri

Dzirkstele.lv aicina interneta lietotājus, rakstot komentārus, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro minētos noteikumus, komentārs var tikt izdzēsts vai autors var tikt bloķēts. Administrācijai ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem. Jūsu IP adrese tiek saglabāta.