Piektdiena, 5. decembris
Sabīne, Sarma, Klaudijs
weather-icon
+5° C, vējš 1.82 m/s, DA vēja virziens

Makaronu “ligzdiņas” ar malto gaļu, sēnēm un sieru

● 2 – 3 šampinjoni,
● vismaz 150 gramu maltas putnu gaļas,
● 1 sīpols,
● 2 – 3 ķiploka daiviņas,
● 1 ēdamkarote skābā krējuma,
● 50 gramu cietā siera,
● sāls,
● pipari,
● augu eļļa,
● makaronu “ligzdiņas”.

Pastas jeb makaronu cienītāji savu ēdienkarti var dažādot, pagatavojot šādu maltīti.
Nomizotu sīpolu un ķiplokus smalki sagriezu un apcepu augu eļļā. Pievienoju sagrieztas sēnes, malto tītara gaļu un cepu visu līdz gatavībai. Pēc tam pieliku skābo krējumu un smalki sarīvētu cieto sieru, piemaisīju arī sāli un piparus.
Makaronu “ligzdiņas” izvārīju pasālītā ūdenī ar nelielu augu eļļas piedevu pēc norādījumiem uz iepakojuma, tad nokāsu, pārliku uz šķīvja un izliku tajās pagatavoto gaļas un sēņu pildījumu.

– Teksts un foto: Brigita Skaistkalne

Komentāri

Dzirkstele.lv aicina interneta lietotājus, rakstot komentārus, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro minētos noteikumus, komentārs var tikt izdzēsts vai autors var tikt bloķēts. Administrācijai ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem. Jūsu IP adrese tiek saglabāta.