Trešdiena, 10. decembris
Guna, Judīte
weather-icon
+4° C, vējš 1.34 m/s, R vēja virziens

Marinētas cūkas ribiņas

Porciju skaits – 4.

Sastāvdaļas:

1 kg cūkas ribiņu,

BBQ mērce ar burbonu,

akmens sāls,

bagete.

Pagatavošana:

1. Cūkgaļas ribiņas apber ar sāli, dāsni apsmērē ar BBQ
mērci ar burbonu un atstāj iemarinēties uz 20 minūtēm.

2. Pēc tam ribiņas cep cepeškrāsnī 180 grādos apklātas ar
foliju 40 minūtes, tad foliju noņem un cep vēl 15-20 min 200
grādos, līdz ribiņas gatavas un brūnas.

3. Pirms pasniegšanas ribiņas vēlreiz apsmērē ar BBQ mērci
ar burbonu un pasniedz ar ķiploku bageti.

Video šeit

Komentāri

Dzirkstele.lv aicina interneta lietotājus, rakstot komentārus, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro minētos noteikumus, komentārs var tikt izdzēsts vai autors var tikt bloķēts. Administrācijai ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem. Jūsu IP adrese tiek saglabāta.