Trešdiena, 10. decembris
Guna, Judīte
weather-icon
+3° C, vējš 1.79 m/s, R-ZR vēja virziens

Mīklā ceptu kabaču uzkoda “Rudens krāsas”

Sastāvdaļas
● 2 jaunie kabacīši
● 1 ēdamkarote miltu
● 3-4 ēdamkarotes Korejas burkānu
● 1 tējkarote sezama sēklu
● malti melnie pipari
● sāls

Mīklai un cepšanai
● 1 glāze gāzētā minerālūdens
● 1 glāze miltu
● sāls
● augu eļļa

Kabacīšus nomazgāju un sagriezu apmēram centimetru biezās ripiņās, šoreiz gan tos arī nomizoju, jo biju atnesusi no veikala. Uzkaisīju tiem mazliet sāls un piparu. Panējumam samaisīju tikai ledusaukstu minerālūdeni kopā ar miltiem un šķipsniņu sāls, olas te nebija vajadzīgas. Kabaču ripiņas vispirms apviļāju miltos, pēc tam iemērcu mīklā un cepu pannā ar uzkarsētu augu eļļu no abām pusēm līdz zeltainai garoziņai. Saceptos kabačus izliku uz šķīvja, pārklāju ar smalkāk sagrieztiem Korejas burkāniem un pārkaisīju ar sezama sēkliņām. Gardā uzkoda gatava!

Komentāri

Dzirkstele.lv aicina interneta lietotājus, rakstot komentārus, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro minētos noteikumus, komentārs var tikt izdzēsts vai autors var tikt bloķēts. Administrācijai ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem. Jūsu IP adrese tiek saglabāta.