Svētdiena, 7. decembris
Antonija, Anta, Dzirkstīte
weather-icon
+1° C, vējš 0.45 m/s, Z vēja virziens

Načo plate

Načo plate ar kraukšķīgiem načo, tako malto gaļu, halapenjo
un krēmīgu sieru. Pasniedziet ar gvakamoli, skābo krējumu un
salsu.

Porciju skaits – 4

Sastāvdaļas

215
ml
zaļā
halapenjo
,

1
paciņa tako
garšvielu maisījums
,

1
paka
načo
(185
g
),

400 g maltas liellopu gaļas,

1 ēdamkarote eļļas,

100 ml ūdens.

Pagatavošana

  1. Apcep malto gaļu. Pievieno garšvielu maisījumu un ūdeni.
    Samaisa un cep uz lēnas uguns bez vāka 5-10 minūtes.

  2. Ieber načo karstumizturīgā traukā un pievieno tako malto
    gaļu un zaļos halapenjo. Pārkaisa ar rīvētu sieru un cep krāsnī
    225 °C temperatūrā 5 minūtes, līdz siers izkusis.

  3. Pasniedz načo plati ar gvakamoli, skābo krējumu un salsu. 

Komentāri

Dzirkstele.lv aicina interneta lietotājus, rakstot komentārus, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro minētos noteikumus, komentārs var tikt izdzēsts vai autors var tikt bloķēts. Administrācijai ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem. Jūsu IP adrese tiek saglabāta.