● 4 tostermaizes šķēles,
● 2 šķēles vārīta šķiņķa,
● 2 šķēles siera,
● 2 ēdamkarotes sviesta,
● 2 olas,
● sāls,
● malti melnie pipari.
Receptē gan ieteikts uzkarsēt cepeškrāsni, tad divām tostermaizes šķēlēm pārlikt pa šķēlītei vārīta šķiņķa un siera, pārsegt ar atlikušajām divām maizes šķēlēm un pārsmērēt tās ar plānu sviesta kārtiņu. Pēc tam pildītās maizītes likt cepeškrāsnī un gatavot līdz zeltainumam.
Šoreiz divas pilngraudu tostermaizes šķēles pārsmērēju ar sviestu, tad pārklāju ar vārītu šķiņķi un siera šķēli, pārsedzu ar atlikušajām maizes šķēlēm un izcepu kā pildītās karstmaizītes.
Tikmēr jau pannā izkausēju atlikušo sviestu, akurāti iesitu olas un izcepu vēršacis. Uzkaisīju sāli un maltus piparus. Tad olas uzliku uz pildītajām maizītēm un papildināju maltīti ar svaigiem salātiem.