Piektdiena, 5. decembris
Sabīne, Sarma, Klaudijs
weather-icon
+5° C, vējš 1.82 m/s, DA vēja virziens

Pildītās karstmaizes ar vēršaci

● 4 tostermaizes šķēles,

● 2 šķēles vārīta šķiņķa,

● 2 šķēles siera,

● 2 ēdamkarotes sviesta,

● 2 olas,

● sāls,

● malti melnie pipari.

Receptē gan ieteikts uzkarsēt cepeškrāsni, tad divām tostermaizes šķēlēm pārlikt pa šķēlītei vārīta šķiņķa un siera, pārsegt ar atlikušajām divām maizes šķēlēm un pārsmērēt tās ar plānu sviesta kārtiņu. Pēc tam pildītās maizītes likt cepeškrāsnī un gatavot līdz zeltainumam.

Šoreiz divas pilngraudu tostermaizes šķēles pārsmērēju ar sviestu, tad pārklāju ar vārītu šķiņķi un siera šķēli, pārsedzu ar atlikušajām maizes šķēlēm un izcepu kā pildītās karstmaizītes.

Tikmēr jau pannā izkausēju atlikušo sviestu, akurāti iesitu olas un izcepu vēršacis. Uzkaisīju sāli un maltus piparus. Tad olas uzliku uz pildītajām maizītēm un papildināju maltīti ar svaigiem salātiem.

Komentāri

Dzirkstele.lv aicina interneta lietotājus, rakstot komentārus, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro minētos noteikumus, komentārs var tikt izdzēsts vai autors var tikt bloķēts. Administrācijai ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem. Jūsu IP adrese tiek saglabāta.