Trešdiena, 10. decembris
Guna, Judīte
weather-icon
+4° C, vējš 1.34 m/s, R vēja virziens

Pildītas olas ar zaļo zirnīšu krēmu

10 cieti vārītas olas,

300 g saldētu zaļo zirnīšu,

100 g krēmsiera,

1/2 tējk. Dižonas sinepju,

sāls, melnie pipari, zirņu dīgsti,

melnais sezams – dekorēšanai.

Izvāra saldētos zirnīšus. Tad nokāš un sablendē viendabīgā masā. Atdzesētas cieti
novārītas olas gareniski pārgriež uz pusēm, izņem dzeltenumus
un tos sablendē kopā ar zirņu biezeni, krēmsieru, sinepēm,
pipariem, sāli, līdz iegūst viendabīgu, krēmīgu konsistenci.
Olas baltumus piepilda ar iegūto krēma masu un rotā ar zaļumiem
un melnajām sezama sēklām.

Komentāri

Dzirkstele.lv aicina interneta lietotājus, rakstot komentārus, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro minētos noteikumus, komentārs var tikt izdzēsts vai autors var tikt bloķēts. Administrācijai ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem. Jūsu IP adrese tiek saglabāta.