Trešdiena, 10. decembris
Guna, Judīte
weather-icon
+4° C, vējš 0.89 m/s, R-ZR vēja virziens

Rudenīgais ātrais ievārījums

Sastāvdaļas
6 vidēja lieluma antonovkas,
aptuveni 500
g ķirbja,
2 ļoti gatavi banāni,
4-5 ēdamkarotes
ievārījuma cukura,
šķipsna kanēļa.

Pagatavošana
Ābolus
nomizo, attīra un sagriež mazos gabaliņos. To pašu izdara ar
ķirbi. Katliņā ielej 200 ml ūdens, liek klāt ķirbi. Vāra, līdz
tas sāk izšķīst, tad pievieno ābolus. Kad arī tie sāk izšķīst,
pievieno gabaliņos sagrieztus banānus. Vāra, līdz masa jau
gandrīz kļuvusi viendabīga. Pieber cukuru un kanēli un, regulāri
maisot, vāra vēl 10 minūtes. Ievārījums paredzēts ātrai
izlietošanai, vēlams uzglabāt ledusskapī.
Lieliska piedeva
rīta putrai vai pankūkām!

Komentāri

Dzirkstele.lv aicina interneta lietotājus, rakstot komentārus, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro minētos noteikumus, komentārs var tikt izdzēsts vai autors var tikt bloķēts. Administrācijai ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem. Jūsu IP adrese tiek saglabāta.