Trešdiena, 10. decembris
Guna, Judīte
weather-icon
+3° C, vējš 1.79 m/s, R-ZR vēja virziens

Salāti ar granātābolu sēkliņām un kūpinātu cāļa šķiņķīti

Foto: Brigita Skaistkalne

Sastāvdaļas
● 2 vārītas bietes,
● 1 svaigs burkāns,
● 1 kūpināts vistas šķiņķītis,
● 150 gramu siera,
● granātābolu sēkliņas,
● majonēze, sāls,
● sīpolu lociņi.

Iegādātās jau izvārītās bietes sarīvēju uz rupjās rīves. Burkānu nomizoju un sarīvēju uz mazliet smalkākas rīves. Arī sieru sarīvēju. Kūpinātu vistas šķiņķīti jeb girosu sagriezu mazos kubiņos. Salātu sastāvdaļas bļodā liku kārtām, katru pārsmērējot ar biezu majonēzi un, kur šķita vajadzīgs, mazliet uzkaisot arī sāli garšai: vispirms bietes, tad burkāni, pēc tam vistas gaļa un rīvētais siers. Virsu vēl pārsmērēju ar majonēzi, uzkaisīju granātābolu sēkliņas un smalki sagrieztus sīpolu lociņus. Grezni!

Komentāri

Dzirkstele.lv aicina interneta lietotājus, rakstot komentārus, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro minētos noteikumus, komentārs var tikt izdzēsts vai autors var tikt bloķēts. Administrācijai ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem. Jūsu IP adrese tiek saglabāta.