● Kūpināts vistas giross,
● konservētas sarkanās pupiņas,
● tomāti,
● puravi,
● konservēta kukurūza,
● rīvēts siers,
● majonēze.
Sastāvdaļu daudzumu varam ņemt pēc savas izvēles.
Konservētajām pupiņām nolēju šķidrumu, tās noskaloju un notecināju. Arī konservēto kukurūzu nokāsu. Sieru sarīvēju uz rupjās rīves. Sīki sagriezu purava balto daļu. Tomātus nomazgāju un sagriezu kubiņos. Tāpat – arī kūpināto vistas girosu. To salātiem esmu iecienījusi tādēļ, ka tā ir putnu gaļa bez kauliem, taču te derēs arī, piemēram, cāļu šķiņķīši, kas gan būs vēl arī jāatkaulo. Visu samaisīju ar labu majonēzi, un – salāti gatavi un liekami bļodā. Svētdienīgākai maltītei tos atliek vēl tikai izgreznot ar to sastāvā ietilpstošajām izejvielām un zaļumiem.
– Brigita Skaistkalne
- Šodien: 21.11.2024
- Sveiki! Pieslēgties