(20 minūtes, 2 personām)
Sastāvdaļas:
300 g sviesta ķirbja
vai cepamķirbja mīkstuma;
2 ķiploka daiviņas;
50 ml rapšu eļļas;
20 g sviesta;
šķipsna sāls;
70 g lēcu;
3 kāti lapu (kale)
kāposta;
100 g Indijas riekstu;
1 ēdamkarotes sezama
sēklu;
60 g kazas siera;
1 citrons pēc
garšas;
čili pēc garšas.
Pagatavošana
Novāri lēcas, sagriez ķirbi gabaliņos,
sakapā ķiploku un sasildi to ar eļļu un sviestu. Pievieno
ķirbja gabaliņus un sautē, līdz tie kļūst mīksti. Tad
liec klāt kale lapas, Indijas riekstus un
sezama sēklas, samaisi ar lēcām, sāli pēc garšas un
citrona sulu. Pasniedz siltu ar kazas sieru un čili pēc garšas.