Trešdiena, 10. decembris
Guna, Judīte
weather-icon
+4° C, vējš 0.89 m/s, R-ZR vēja virziens

Siltie ķirbju un lēcu salāti

(20 minūtes, 2 personām)

Sastāvdaļas:

300 g sviesta ķirbja
vai cepamķirbja mīkstuma;

2 ķiploka daiviņas;

50 ml rapšu eļļas;

20 g sviesta;

šķipsna sāls;

70 g lēcu;

3 kāti lapu (kale)
kāposta;

100 g Indijas riekstu;

1 ēdamkarotes sezama
sēklu;

60 g kazas siera;

1 citrons pēc
garšas;

čili pēc garšas.

Pagatavošana

Novāri lēcas, sagriez ķirbi gabaliņos,
sakapā ķiploku un sasildi to ar eļļu un sviestu. Pievieno
ķirbja gabaliņus un sautē, līdz tie kļūst mīksti. Tad
liec klāt kale lapas, Indijas riekstus un
sezama sēklas, samaisi ar lēcām, sāli pēc garšas un
citrona sulu. Pasniedz siltu ar kazas sieru un čili pēc garšas.

Komentāri

Dzirkstele.lv aicina interneta lietotājus, rakstot komentārus, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro minētos noteikumus, komentārs var tikt izdzēsts vai autors var tikt bloķēts. Administrācijai ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem. Jūsu IP adrese tiek saglabāta.