Trešdiena, 10. decembris
Guna, Judīte
weather-icon
+4° C, vējš 0.89 m/s, R-ZR vēja virziens

Šokolādes pankūkas

Šajā receptē ir apvienotas divas vislabākās
lietas – šokolāde un pankūkas. Ļoti garšīgs veids, kā apēst
šokolādi brokastīs un arī just sāta sajūtu. Noteikti piestāvēs
brīvdienu rītiem vai našķēšanās vakariem.

Kukurūzas cieti var aizstāt ar kartupeļu cieti.
To var arī nepievienot, ja cep mazās pankūkas. Ciete palīdz
saturēt pankūku, lai apgriežot tā uz pannas nesaplīstu.

Trim porcijām nepieciešams:

2 olas

šķipsna sāls

5 ēdamkarotes cukura

500 ml piena

2 ēdamkarotes kukurūzas cietes

4 ēdamkarotes kakao pulvera

6 ēdamkarotes (ar kaudzi) kviešu miltu

Olas sakuļ ar cukuru un sāli. Iemaisa pienu,
miltus, cieti un kakao pulveri līdz masa bez kunkulīšiem. Cep
lielās vai mazās pankūkas sakarsētā pannā ar nelielu eļļas
daudzumu. Pankūkas ēd ar augļiem, ievārījumu vai putukrējumu.

Komentāri

Dzirkstele.lv aicina interneta lietotājus, rakstot komentārus, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro minētos noteikumus, komentārs var tikt izdzēsts vai autors var tikt bloķēts. Administrācijai ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem. Jūsu IP adrese tiek saglabāta.