Piektdiena, 5. decembris
Sabīne, Sarma, Klaudijs
weather-icon
+5° C, vējš 1.82 m/s, DA vēja virziens

Sviesta pupiņas saldajā krējumā

Foto: Brigita Skaistkalne

● Sviesta pupiņas – 500 g,

● 1 cāļa fileja,

● 2 ķiploka daiviņas,

● pesto – 2 ēd.k.,

● saldais krējums – 200 ml,

● olīveļļa.

PUPIŅU PĀKSTIS nomazgāju, nogriezu galiņus, tās sagriezu divās trīs daļās un vieglā sālsūdenī izvārīju.

Cāļa krūtiņas mazās filejas sagriezu gabaliņos, apcepu nelielā olīveļļas daudzumā, tad pieliku sasmalcinātus ķiplokus un pacepu vēl. Kad gaļa bija gatava, pannā pievienoju notecinātas izvārītās sviesta pupiņas, piemaisīju arī pesto un pārlēju ar saldo krējumu. Ik pa laikam apjaucot, kā arī pagaršojot, vai nevajag vēl piemest sāli, pannas saturu kādu minūti pavārīju.

  • Brigita Skaistkalne

Komentāri

Dzirkstele.lv aicina interneta lietotājus, rakstot komentārus, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro minētos noteikumus, komentārs var tikt izdzēsts vai autors var tikt bloķēts. Administrācijai ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem. Jūsu IP adrese tiek saglabāta.