(15 min / 2 pers.)
Nepieciešams:
700 g tomātu;
2 šalotes;
2
ķiploka daiviņas;
1⁄2 čili;
3 ēd. k. olīveļļas;
20 ml sarkanvīna etiķa;
1 tējk. brūnā cukura;
1⁄2 tējk. sāls;
1⁄2 tējk. svaigi maltu
piparu;
1 ēd. k. marinētu kaperu ziedu;
2 pētersīļa
kāti;
2 piparmētras kāti;
50 g kazas siera
Pagatavošana:
Sagriez smalki sīpolus un ķiploku un
sautē olīveļļā 1 minūti. Pievieno sakapātu čili,
etiķi, cukuru, sāli un piparus. Sautē visu 3–6 minūtes,
lai tomāti pārāk neizjūk. Pieber sakapātus zaļumus,
kaperus un pasniedz, pārkaisot ar drupinātu kazas sieru.