Trešdiena, 10. decembris
Guna, Judīte
weather-icon
+4° C, vējš 0.89 m/s, R-ZR vēja virziens

Tomātu zupa ar frikadelēm

Ja slinkums vārīt gaļu un zupu negribas
veģetāru, tad vienmēr var izlīdzēties ar frikadelēm. Tās esam
likuši klāt gan svaigo sakņu zupai, gan arī biešu zupai. Šoreiz
– tomātu zupa ar frikadelēm.

Pagatavošana
Katlā,
kurā tiks vārīta zupa, eļļā apcep smalki sagrieztu sīpolu un
ķiploku. Pievieno smalki sagrieztu kāpostu. Tomātus savā sulā
sablendē viendabīgā masā un pievieno dārzeņiem. Zupai pielej
dārzeņu buljonu vai ūdeni, pēc vēlēšanās pievieno smalki
sagrieztus kartupeļus vai rīsus. Kad tie ir jau pusmīksti, liek
klāt maltās gaļas frikadeles un vāra, līdz tās gatavas.

Komentāri

Dzirkstele.lv aicina interneta lietotājus, rakstot komentārus, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro minētos noteikumus, komentārs var tikt izdzēsts vai autors var tikt bloķēts. Administrācijai ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem. Jūsu IP adrese tiek saglabāta.