Trešdiena, 10. decembris
Guna, Judīte
weather-icon
+4° C, vējš 1.34 m/s, R vēja virziens

Uzkodas

Sastāvdaļas:

batāte jeb saldais kartupelis, 0,5 % biezpiens, mazliet 0,5 % piena, garneles un zaļumi dekorēšanai.

Pagatavošana

Cepeškrāsnī
cepam kartupeļu šķēles. Vienlaikus gatavojam biezpiena krēmu, šoreiz
bez salduma. Blenderī liekam biezpienu, ja vēlamies, varam pievienot arī
dilles un garšvielas. Gatavo masu pildām uz izceptām un atdzesētām
kartupeļu šķēlītēm. Dekorējam ar garnelēm un zaļumiem.

Komentāri

Dzirkstele.lv aicina interneta lietotājus, rakstot komentārus, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro minētos noteikumus, komentārs var tikt izdzēsts vai autors var tikt bloķēts. Administrācijai ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem. Jūsu IP adrese tiek saglabāta.