Trešdiena, 10. decembris
Guna, Judīte
weather-icon
+4° C, vējš 1.34 m/s, R vēja virziens

Zefīru deserts

Zefīru deserts garšos vislabāk, ja tas vismaz
nakti būs nostāvējis ledusskapī.

Nepieciešams:
500 ml saldā
krējuma
200 g krēmsiera (var arī Maskarpones vai Filadelfijas
krēmsieru)
5–6 zefīri (jebkādas garšas)
2 banāni (jo
brūnāki, jo saldāki būs)
dažas saujas ogu pēc
vēlēšanās
nedaudz rīvētas šokolādes rotāšanai

Saputo
saldo krējumu ar krēmsieru. Smalkos gabaliņos sagriež zefīrus un
banānus. Iemaisa saputotajā masa, klāt pievienojot arī ogas.
Kārto traukā un rotā ar rīvētu šokolādi, ogām. Cukuru nav
nepieciešams klāt pievienot, jo saldums būs no zefīriem un
banāniem.

Komentāri

Dzirkstele.lv aicina interneta lietotājus, rakstot komentārus, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro minētos noteikumus, komentārs var tikt izdzēsts vai autors var tikt bloķēts. Administrācijai ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem. Jūsu IP adrese tiek saglabāta.