Pirmdiena, 8. decembris
Gunārs, Vladimirs, Gunis
weather-icon
+0° C, vējš 3.06 m/s, D-DA vēja virziens

Zefīru un zemeņu cepumkūka

Nepieciešams:
(3×4 cepumu kūkai ar divām krēma kārtām)

24 “Selgas” cepumi

4 zefīri

200 ml saldā krējuma

200 g krēmsiera

250 g zemeņu

Zefīrus sagriež smalkos gabaliņos. Traukā saputo saldo krējumu
kopā ar krēmsieru, līdz masa sabiezējusi. Iemaisa zefīrus un arī
smalki sagrieztas zemenes. Cepumus kārto 3×4 taisnstūrī, smērē
krēmu, kārto vēl vienu cepumu kārtu un nosmērē ar atlikušo
krēmu. Ja vēlas lielāku cepumu torti, krēma sastāvdaļas
attiecīgi ņem vairāk. Kūku izrotā un atstāj uz nakti ievilkties
ledusskapī.

Komentāri

Dzirkstele.lv aicina interneta lietotājus, rakstot komentārus, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro minētos noteikumus, komentārs var tikt izdzēsts vai autors var tikt bloķēts. Administrācijai ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem. Jūsu IP adrese tiek saglabāta.