Lai ikdienišķo ēdienkarti padarītu interesantāku, neiztērējot daudz naudas, iesakām tradicionālo cūkgaļas karbonādi pagatavot interesantāk un garšīgāk – kopā ar ananasu un sieru!
Lai ikdienišķo ēdienkarti padarītu interesantāku, neiztērējot daudz naudas, iesakām tradicionālo cūkgaļas karbonādi pagatavot interesantāk un garšīgāk – kopā ar ananasu un sieru! Karbonāde “Ātrais ananass” labi garšos gan ikdienišķās vakariņās, gan būs lielisks pārsteigums viesiem.
Karbonādes pagatavošanai nepieciešams: puskilograms cūkgaļas karbonādes, 150 gramu siera, ananass, ķiploks, sāls, pipari; cepšanai: milti, ola, eļļa.
Piedevas: frī kartupeļi; salātiem: svaigs kāposts, burkāns; dekorēšanai: gurķis.
1.Cūkgaļas karbonādi sagriež šķēlēs.
2. Izdauza.
3. Apkaisa ar sāli un pipariem.
4. Smalkos gabaliņos sagriež ķiploku.
5.Bļodiņā iesit olu un sakuļ.
6.Gaļu apvārta miltos un olā.
7.Liek cepties uz karstas pannas.
8.Tikmēr ananasu sagriež šķēlēs, atbrīvo no mizas un sagriež nelielos gabaliņos.
9.Arī sieru sagriež šķēlītēs.
10.Kad gaļa izcepusies, tai uz vienas puses uzliek ananasu gabaliņus.
11.Tiem pārliek siera šķēli un ieliek mēreni siltā cepeškrāsnī, līdz siers ir izkusis.
12. Uz pannas uzcep saldētus frī kartupeļus.
13. Kāpostu sagriež plānās strēmelītēs.
14. Pievieno rīvētus burkānus, nedaudz sāli un cukuru.
15. Lai dārzeņi labāk sajauktos, tos saspaida.
16. Uz šķīvja kārto kartupeļus, karbonādi un burkānu – kāpostu salātus. Dekorē ar svaigu gurķi.