Atbildi pareizi un, iespējams, laimēsi izdevniecības “Dienas žurnāli” speciālizdevumu “Iekārto māju”.
1. Klājot zviedru galdu, kāda izmēra traukā vispiemērotāk servēt silto ēdienu?
a) 19 cm;
b) 22 cm;
c) 26 cm.
2. Gatavojot konservējumus, cik ilgi jāpasterizē 1 litra burka?
a) 10 – 15 min;
b) 15 – 20 min;
c) 25 – 30 min.
3. Pēc statistikas datiem cik % no visiem bišu īpašniekiem ir profesionāli biškopji?
a) 5 % ;
b) 15 %;
c) 25 %.
Sūti atbildes līdz 16.augustam uz e-pastu “laime@dzirkstele.lv” ar norādi “iekārto māju” vai nosauc pa tālruni 26136786, 64474830.
Latvijas amatnieki mājai
Iekārto māju un dārzu ar Latvijas amatnieku darinājumiem. Ceļvedis septiņu amatnieku izstrādājumu – dārza kamīnu, mēbeļu, metālkalumu – izvēlē.
Radu saieti
Ko tajos darīt – trīs dažādi scenāriji radu saietiem.
Zīmējam dzimtas koku. Ar ko sākt?
Kā aprēķināt ēdiena daudzumu lielam skaitam viesu, un kā klāt zviedru galdu radiem?
Fotoalbumi internetā. Kur glabāt bildes no radu saietiem, kāzām un citiem pasākumiem mūsdienās.
Vīns četru litru kastēs lieliem saietiem.
Kā izvēlēties ogļu grilu un ogles.
Dzimtas kapu sakopšana.
Vasaras vaļasprieki
17 jautājumi un atbildes par konservēšanu.
Pirmais bišu strops dārzā. 13 jautājumi, kas jāzina par medu.
Makšķerēšanas padomi un parīkojums makšķerniekam iesācējam.
Veca koka otrā dzīve. Idejas pagalma labiekārtošanai.
Āra telpa
2 idejas, kā izveidot dušu dārzā.
Vasaras tualete dārzā. Kas jāņem vērā, to būvējot.
Veļas žāvēšana dārzā. Rīki un padomi žāvēšanā.
Padomi
Kā uzstādīt zibensnovedēju mājoklim.
4 idejas, kā izveidot velosipēdu garāžu dzīvoklī.