Trešdiena, 10. decembris
Guna, Judīte
weather-icon
+4° C, vējš 0.89 m/s, R-ZR vēja virziens

Spinātu mazie kēksiņi ar mocarellu

200 g kviešu miltu,

1/2 tējk. cepamā pulvera,

50 g cukura,

1/2 tējk. sāls,

1 ola,

60 ml eļļas,

120 ml piena,

100 g spinātu,

lielās mocarellas bumbas,

1–2 tomāti rotāšanai.

Spinātus blanšē – liek verdošā ūdenī uz trim minūtēm.
Pēc tam sablendē un caur sietu izberž. Sajauc sausās sastāvdaļas.
Atsevišķā bļodā sakuļ olu, pievieno spinātus, eļļu un pienu
un samaisa. Masai lēnām pievieno miltus un smalki sagriezto sieru.
Iegūto mīklas masu pilda 2/3 kēksiņu formiņās. Cep apmēram 20
līdz 25 minūtes 200 °C temperatūrā.

Komentāri

Dzirkstele.lv aicina interneta lietotājus, rakstot komentārus, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro minētos noteikumus, komentārs var tikt izdzēsts vai autors var tikt bloķēts. Administrācijai ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem. Jūsu IP adrese tiek saglabāta.