Vajag: divas zivis, 150 gramu svaigu sēņu, sīpols, divas ķiploka daiviņas, trīs olas, 2-3 ēdamkarotes miltu, pustējkarote sinepju, sāls, pipari, muskatrieksts, kokosriekstu skaidiņas, ķimenes, baziliks.
Vajag: divas zivis, 150 gramu svaigu sēņu, sīpols, divas ķiploka daiviņas, trīs olas, 2-3 ēdamkarotes miltu, pustējkarote sinepju, sāls, pipari, muskatrieksts, kokosriekstu skaidiņas, ķimenes, baziliks.
Gatavo: zivis, sēnes, sīpolu un ķiplokus samaļ. Iemaisa olas, miltus un garšvielas. Rūpīgi samīca. Kārto folijā vai cepampapīrā, apslaka ar olīvu vai rapša eļļu. Cep cepeškrāsnī apmēram 10-12 minūtes.
(No interneta)