200 gramu svaigā siera (maskarpone vai cita), 200 mililitru saldā krējuma, cukurs pēc garšas, vaniļas cukurs pēc garšas, krējuma, vaniļas vai ogu zefīrs, zemenes, avenes vai mellenes pēc izvēles.
Saputoju saldo krējumu kopā ar vaniļas cukuru pēc garšas. Cukuru vai pūdercukuru putukrējumam gan nepievienoju, jo zefīrs, ko saplucināju nelielos gabaliņos, taču jau tāpat ir ļoti salds.
Svaigo sieru izliku bļodā un tajā uzmanīgi iecilāju gan zefīra gabaliņus, gan putukrējumu. Gaisīgo masu sadalīju pa saldā ēdiena trauciņiem, pievienojot arī lielogu mellenes un gabaliņos sagrieztas zemenes. Desertu rotāju ar ogām. To vēl varam pārliet ar kādu piemērotu ogu mērci vai dekorēt ar piparmētru lapiņām.
– Brigita Skaistkalne