Piektdiena, 5. decembris
Sabīne, Sarma, Klaudijs
weather-icon
+5° C, vējš 1.82 m/s, DA vēja virziens

Labu apetīti! Siltie bekona, turku zirņu un tomātu salāti

Foto: Brigita Skaistkalne

● 100 gramu bekona,

● 2 – 3 tomāti,

● 1 kārbiņa konservētu turku zirņu,

● sāls,

● sīpolu lociņi.

Vairākas bekona – kūpinātas cūkgaļas krūtiņas – šķēlītes, kā arī tomātus sagriezu vidēja lieluma gabalos. Sīpolu lociņus sasmalcināju. Turku zirņiem notecināju šķidrumu.

Pannā, nepievienojot citas taukvielas, uz vidējas uguns apcepu bekonu, tad to izliku uz šķīvja. Tajā pašā pannā tauciņos, kas izdalījās, cepoties gaļai, vairākas minūtes apcepu arī turku zirņus. Pēc tam samaisīju tomātus kopā ar apcepto cūkgaļu un turku zirņiem. Pēc garšas vēl varam piemest mazliet sāls. Pagatavotos siltos salātus pārkaisīju ar sīpolu lociņiem.

Komentāri

Dzirkstele.lv aicina interneta lietotājus, rakstot komentārus, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro minētos noteikumus, komentārs var tikt izdzēsts vai autors var tikt bloķēts. Administrācijai ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem. Jūsu IP adrese tiek saglabāta.